BalearWeb
Índex del Fòrum de BalearWeb
 FAQFAQ   BuscarBuscar   Llista de MembresLlista de Membres   Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris   Registrar-seRegistrar-se 
 PerfilPerfil   Inicia una sessió per veure els teus missatges privatsInicia una sessió per veure els teus missatges privats   Iniciar SessióIniciar Sessió 

Introduir anagrama a la plantilla

 
Publicar un tema nou   Respondre al tema    Índex del Fòrum de BalearWeb -> Bloc
Veure tema anterior :: Veure tema següent  
Autor Missatge
icasellas
Invitat





MissatgePublicat: Ds Set 25, 2004 10:30 am    Assumpte: Introduir anagrama a la plantilla Respondre citant

Helena,

Necessito la teva ajuda.
Vaig donar d'alta el meu bloc a blogwise i ara em demanen que hi introdueixi un dels seus anagrames.
Em pots dir a quin punt de la plantilla ho tinc de posar??

Gràcies,

Isabel
Tornar a dalt
administrador
Site Admin


Registrat: 05 Des 2003
Missatges: 864

MissatgePublicat: Ds Set 25, 2004 11:11 am    Assumpte: Re: Introduir anagrama a la plantilla Respondre citant

icasellas escrigué:
Em pots dir a quin punt de la plantilla ho tinc de posar??


Has d'editar larxiu footer.template i en principi el pots col·locar més o menys allà on vulguis. Si el vols fer sortir al final del menú, aleshores ho pots fer així (marco en negreta el codi que has d'afegir, l'altre ja hi és, i en vermell el que has de personalitzar):

[...]
<li><a title="RSS 1.0" href="{$url->rssLink("rss10")}">RSS 1.0</a></li>
<li><a title="RSS 2.0" href="{$url->rssLink("rss20")}">RSS 2.0</a></li>
<li><a title="XML" href="{$url->rssLink("xml")}">XML</a></li>
</ul>
</div>

<div id="Anagrama">
<a href="http://www.link-que-vulguis-posar.com"><img src="http://www.link-de-la-imatge.jpg" alt="Text alternatiu de la imatge" /></a>
</div>



</div>

<div class="clearer">&nbsp;</div>
[...]

Després pots definir una classe al full d'estil per definir l'aspecte de l'anagrama. Pots afegir al full CSS alguna cosa així, per exemple:
Codi:
#Anagrama img {border:0;margin:15px;}


És qüestió de provar-ho i anar jugant fins que tingui l'aspecte que vulguis.
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat
icasellas
Invitat





MissatgePublicat: Ds Set 25, 2004 9:13 pm    Assumpte: Ja està Respondre citant

Gràcies Helena,

Amb les teves indicacions ja he modificat la plantilla, peró hi vull fer un petit retoc.
Com ho puc centrar o posar-ho a la dreta?

Salutacions,
I
Tornar a dalt
administrador
Site Admin


Registrat: 05 Des 2003
Missatges: 864

MissatgePublicat: Dg Set 26, 2004 9:25 am    Assumpte: Respondre citant

Pots alinear les imatges afegint aquest estil al full CSS:

Codi:
#Anagrama {text-align:center;}

o
Codi:
#Anagrama {text-align:right;}


He vist que vols posar vàries imatges. I que per fer els salts de línia empres <br>.
Si has de posar algun <br>, has e posar-lo així <br />
Les etiquetes de les imatges, també han d'estar tancades amb />, i algunes no les tens bé.

Val a dir que els <br /> s'han d'evitar sempre que es pugui. En el teu cas, per exemple,
en comptes de <br /> hauries pogut emprar una llista <ul> i que cada imatge fos un ítem de la llista.

<div id="Anagrama">
<ul>
<li><a href="http://www.bitacoles.net"><img src="http://www.bitacoles.net/imatges/boto_03.gif" alt="Anagrama de Bitàcoles" /></a></li>
<li><a href="http://www.blogwise.com"><img src="http://www.blogwise.com/buttons/88_33_4.gif" alt="Anagrama de Blogwise" /></a></li>
<li><a href="http://www.blogdir.com"><img src="http://www.blogdir.com/i/link/b_07.gif" alt="Anagrama de Blogdir" /></a></li>
<li><a href="http://bitacoras.net"><img src="http://bitacoras.net/botones/bitacoras2.gif" alt="Anagrama de Bitácoras" /></a></li>
<li><a href="http://www.blogarama.com"><img src="http://www.blogarama.com/images/button.gif" alt="Anagrama de Blogarama" /></a></li>
</ul>
</div>

Després, hauries de definir un estil perquè la llista no mostri el punts ni el margins que té per defecte, és a dir que hauries de posar alguna cosa com.

Codi:
#Anagrama ul {margin:0;padding:0;list-style-type:none;}


Si vols més informació sobre com donar format a les llistes, fes un cop d'ull a:
http://css.maxdesign.com.au/listutorial/

Ah!, una cosa més, tampoc pots emprar "targets" ni "borders" en XHTML. Ja els he esborrat a l'exemple.
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat
icasellas
Invitat





MissatgePublicat: Dg Set 26, 2004 10:05 pm    Assumpte: ok, fet !! Respondre citant

Apa, ja està...
Tornar a dalt
Mostrar missatges d'anteriors:   
Publicar un tema nou   Respondre al tema    Índex del Fòrum de BalearWeb -> Bloc Totes les hores són GMT + 1 Hora
Pàgina 1 de 1

 
Canviar a:  
No pots publicar nous temes en aquest fòrum
No pots respondre a temes en aquest fòrum
No pots editar els teus missatges en aquest fòrum
No pots esborrar els teus missatges aquest fòrum
No pots votar a les enquestes en aquest fòrum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Traducció: Isaac Garcia Abrodos