BalearWeb
═ndex del F˛rum de BalearWeb
 FAQFAQ   BuscarBuscar   Llista de MembresLlista de Membres   Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris   Registrar-seRegistrar-se 
 PerfilPerfil   Inicia una sessiˇ per veure els teus missatges privatsInicia una sessiˇ per veure els teus missatges privats   Iniciar SessiˇIniciar Sessiˇ 

Lector RSS a una web

 
Publicar un tema nou   Respondre al tema    ═ndex del F˛rum de BalearWeb -> Bloc
Veure tema anterior :: Veure tema segŘent  
Autor Missatge
Miquel └ngel



Registrat: 10 Des 2003
Missatges: 63
Ubicaciˇ: Palma de Mallorca

MissatgePublicat: Dj Mai 24, 2007 5:46 pm    Assumpte: Lector RSS a una web Respondre citant

Fa un temps n'Elena em va passar un javascript per publicar els titulars del nostre blog a la web que tenim.

<script src="http://www.balearweb.com/feeds/feeds-js.php?src=http://bloc.balearweb.net/rss/rss20/140&amp;chan=none" type="text/javascript"></script>

Va fantÓstic, per˛ la pregunta Ús: es poden publicar a la web el contingut dels articles a mÚs dels titulars? Vaig que hi ha alguns serveis com el de www.feedroll.com per fer-ho, encara que no queden massa ben maquetats.

Sup˛s que el que vull Ús un lector RSS a la meva web, per˛ no ho se fer.

GrÓcies.
_________________
Miquel └ngel Guerrero
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pÓgina web de l'autor
administrador
Site Admin


Registrat: 05 Des 2003
Missatges: 864

MissatgePublicat: Dv Mai 25, 2007 8:07 am    Assumpte: Respondre citant

SÝ que es pot: Afegeix desc=1 a la url
Obviament, abans has de posar el & que en XHTML s'ha de codificar com a &amp;
╔s a dir:
http://www.balearweb.com/feeds/feeds-js.php?src=http://bloc.balearweb.net/rss/rss20/140&amp;chan=none&amp;desc=1
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat
Miquel └ngel



Registrat: 10 Des 2003
Missatges: 63
Ubicaciˇ: Palma de Mallorca

MissatgePublicat: Dv Mai 25, 2007 12:35 pm    Assumpte: Lector RSS a una web Respondre citant

FantÓstic, ara nomÚs me queda ajustar un poc el CSS.

Una cosa mÚs, el tÝtol dels articles sˇn un enllaš a l'article del blog, perfecte, per˛ no tenc manera de donar-los un estil de lletra mÚs destacat, perquŔ es vegi millor on acaba i on comenša cada article, sense que s'apliqui als altres links de l'article.

Ho podeu veure a http://mallorcaweb.net/amparafalvell

EstÓ el tÝtol de l'article dins una classe especÝfica per poder diferenciar els <a> ?

GrÓcies per tot.
_________________
Miquel └ngel Guerrero
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pÓgina web de l'autor
administrador
Site Admin


Registrat: 05 Des 2003
Missatges: 864

MissatgePublicat: Ds Mai 26, 2007 10:26 am    Assumpte: Respondre citant

Aix˛ sˇn totes les classes que defineix l'script:

CSS classes
* rss_box defines the bounding div for the entire display- use to define borders, fill, etc.
* rss_title the title of the feed and link style if displayed. Use with variants of rss_title a:link, rss_title a:hover, etc for rollowver styles
* rss_items defines the unordered list <ul>...</ul> for the feed items- use to define the padding/margins for items.
* rss_item display of each feed item description and title, <li>...</li> as well as the channel description, if displayed.
* rss_item a: variant for the item title and link style
* rss_date defines the display of item posting dates
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat
Miquel └ngel



Registrat: 10 Des 2003
Missatges: 63
Ubicaciˇ: Palma de Mallorca

MissatgePublicat: Dl Mai 28, 2007 12:36 pm    Assumpte: Assumpte: Lector RSS a una web Respondre citant

GrÓcies, ara ho he pogut deixar un poc mÚs guapo. Encara que veig que no diferencia entre els <a> del tÝtol de l'article i els del cos de l'article (tot Ús .rss_item), pel que si augment la lletra del tÝtol ho fa per a tots els enllašos, com me passa amb l'enllaš "format PDF" al primer article ( http://mallorcaweb.net/amparafalvell ). He provat a especificar una class concreta per als links del cos de l'article, per˛ me segueix aplicant el general que posi a .rss_item.

GrÓcies de tota manera.
Miquel └ngel
_________________
Miquel └ngel Guerrero
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pÓgina web de l'autor
administrador
Site Admin


Registrat: 05 Des 2003
Missatges: 864

MissatgePublicat: Dl Mai 28, 2007 1:50 pm    Assumpte: Respondre citant

SÝ, no estÓ gaire ben pensat. Ve de fÓbrica aixÝ. Segurament ho podria canviar, per˛ ara mateix vaig amb el temps molt apurat. En tot cas un altre dia.
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat
Miquel └ngel



Registrat: 10 Des 2003
Missatges: 63
Ubicaciˇ: Palma de Mallorca

MissatgePublicat: Dl Mai 28, 2007 2:27 pm    Assumpte: Lector RSS a una web Respondre citant

administrador escriguÚ:
SÝ, no estÓ gaire ben pensat. Ve de fÓbrica aixÝ. Segurament ho podria canviar, per˛ ara mateix vaig amb el temps molt apurat. En tot cas un altre dia.


No ho deia per aix˛, si som l'˙nic que ho fa servir ja m'estÓ bÚ aixÝ.

GrÓcies per tot
_________________
Miquel └ngel Guerrero
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pÓgina web de l'autor
Miquel └ngel



Registrat: 10 Des 2003
Missatges: 63
Ubicaciˇ: Palma de Mallorca

MissatgePublicat: Dl Mai 28, 2007 3:40 pm    Assumpte: Re: Assumpte: Lector RSS a una web Respondre citant

Miquel └ngel escriguÚ:
GrÓcies, ara ho he pogut deixar un poc mÚs guapo. Encara que veig que no diferencia entre els <a> del tÝtol de l'article i els del cos de l'article (tot Ús .rss_item), pel que si augment la lletra del tÝtol ho fa per a tots els enllašos, com me passa amb l'enllaš "format PDF" al primer article ( http://mallorcaweb.net/amparafalvell ). He provat a especificar una class concreta per als links del cos de l'article, per˛ me segueix aplicant el general que posi a .rss_item.


Rectific, si als links del cos de l'article els hi afegesc manualment (per HTML) una class="link_article" (a la meva prova l'he afegida a l'etiqueta <p> ) i especific al meu CSS un tamany de lletra diferent, sÝ que ho tÚ en compte.

A la prova anterior sup˛s que per algun cachÚ no ho refrescava, per˛ ara he vist que sÝ. Aix˛ implica modificar manualment l'HTML dels enllašos dels articles, per˛ si se vol fer se pot.
_________________
Miquel └ngel Guerrero
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pÓgina web de l'autor
administrador
Site Admin


Registrat: 05 Des 2003
Missatges: 864

MissatgePublicat: Dt Mai 29, 2007 5:07 pm    Assumpte: Respondre citant

Ben pensat! Ara que ho dius, suposo tambÚ podries afegir la classe al div que emmarca el text dels articles i aixÝ no hauries d'editar cada article.
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat
Miquel └ngel



Registrat: 10 Des 2003
Missatges: 63
Ubicaciˇ: Palma de Mallorca

MissatgePublicat: Dt Mai 29, 2007 5:31 pm    Assumpte: Respondre citant

Ho provarÚ, ja vos contarÚ.

Fins aviat
_________________
Miquel └ngel Guerrero
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pÓgina web de l'autor
Miquel └ngel



Registrat: 10 Des 2003
Missatges: 63
Ubicaciˇ: Palma de Mallorca

MissatgePublicat: Dc Jun 06, 2007 11:40 am    Assumpte: Respondre citant

administrador escriguÚ:
Ben pensat! Ara que ho dius, suposo tambÚ podries afegir la classe al div que emmarca el text dels articles i aixÝ no hauries d'editar cada article.


He fet la prova:

  1. He modificat a la plantilla del meu blog el post.template
  2. He afegit class="link_article" al segŘent <div>

    • <div class="link_article">
    • {$post->getText()}
    • </div>

  3. Com no anat bÚ he provat amb id="link_article", per˛ tampoc
  4. Si mir el codi font del blog, veig que abans de l'article hi ha el <div id="link_article"> correcte
  5. TambÚ he mirat de modificar al CSS una classe que es diu "Content", ja que he vist que la posau a un <div> que engloba a tots els articles, per˛ tampoc.

DesprÚs he pensat (no sÚ perquŔ no pensarÚ abans de...) i sup˛s que l'script agafa el codi de l'article per˛ passa de la plantilla que jo estigui utilitzant. Si Ús aixÝ no serveix de res modificar la plantilla.
_________________
Miquel └ngel Guerrero
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat Visitar pÓgina web de l'autor
administrador
Site Admin


Registrat: 05 Des 2003
Missatges: 864

MissatgePublicat: Dc Jun 06, 2007 11:55 am    Assumpte: Respondre citant

Tens raˇ.

Elena
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari Enviar missatge privat
Mostrar missatges d'anteriors:   
Publicar un tema nou   Respondre al tema    ═ndex del F˛rum de BalearWeb -> Bloc Totes les hores sˇn GMT + 1 Hora
PÓgina 1 de 1

 
Canviar a:  
No pots publicar nous temes en aquest f˛rum
No pots respondre a temes en aquest f˛rum
No pots editar els teus missatges en aquest f˛rum
No pots esborrar els teus missatges aquest f˛rum
No pots votar a les enquestes en aquest f˛rum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Traducciˇ: Isaac Garcia Abrodos